11
Μάι

Μαζική Αποστολή Viber Μηνυμάτων για επιτυχημένη και οικονομική προώθηση της επιχείρησή σας

Η υπηρεσία για Μαζικά Μηνύματα Viber δίνει τη δυνατότητα αποστολής viber μηνυμάτων από τον υπολογιστή σας γρήγορα και αποτελεσματικά, μέσα σε λίγα λεπτά και αποτελεί ένα σύγχρονο και εξελιγμένο τεχνολογικά εργαλείο, το οποίο έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να καλύπτει και τις πιο ιδιαίτερες ανάγκες κάθε επιχείρησης. Κάθε επιχείρηση ανάλογα με τις ανάγκες της μπορεί να επιλέξει την υπηρεσία του sms marketing ή mobile marketing με σκοπό να τονώσει τις σχέσεις της με τους πελάτες της, καθώς και να αυξήσει τις πωλήσεις της. Με ένα μόνο κλικ από τον υπολογιστή μπορείτε να έχετε τον πιο αξιόπιστο, αποτελεσματικό και οικονομικό τρόπο επικοινωνίας με το πελατολόγιό σας και τους συνεργάτες σας, μόλις από 0,008€.μήνυμα!

Στείλτε το προωθητικό μήνυμα σας την κατάλληλη στιγμή και όποτε εσείς επιθυμείτε. Η υπηρεσία των μαζικών viber sms είναι μια απλή και εύκολη διαδικασία και ένα από τα πιο δυνατά εργαλεία για να προωθήσετε και να προβάλετε την επιχείρησή σας. Θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερώνετε γρήγορα και οικονομικά έναν εξαιρετικά μεγάλο αριθμό πελατών στα κινητά τους τηλέφωνα.

Η υπηρεσία της μαζικής αποστολής VIBER μηνυμάτων χρησιμοποιείται από επιχειρήσεις και επαγγελματίες για να ενημερώσουν τους πελάτες τους για προσφορές, εκπτώσεις, εκδηλώσεις κλπ. Έχουν τη δυνατότητα να στέλνουν μαζικά και προγραμματισμένα μηνύματα, να προωθούν τις οικονομικές προσφορές τους και τις υπηρεσίες τους και γενικότερα να βελτιώνουν την εικόνα της επιχείρησής τους και να αυξάνουν τον όγκο των πωλήσεών τους.
Η αποστολή των μηνυμάτων πραγματοποιείται μόνο μέσα σε λίγα λεπτά και υπάρχει η δυνατότητα να λαμβάνετε αναφορές και στατιστικά στοιχεία για την πορεία και την παράδοση των μηνυμάτων σας. Η υπηρεσία απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις, οι οποίες έχουν ανάγκη από ένα στοχευμένο τρόπο προώθησης και πληροφόρησης των προϊόντων και των υπηρεσιών τους. Η χρήση της συγκεκριμένης υπηρεσίας παρουσιάζει αρκετά πλεονεκτήματα και είναι αποδεδειγμένα ένας από τους καλύτερους τρόπους διαφήμισης και επικοινωνίας. Υπάρχουν πολλοί και διάφοροι τρόποι για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία του sms marketing και να δείτε τις πωλήσεις της επιχείρησής σας να αυξάνονται σε μεγάλο βαθμό. Καθώς επίσης θα επωφεληθείτε και από την μεγάλη μείωση των εξαιρετικά δαπανηρών εξόδων επικοινωνίας και διαφήμισης. Η αποστολή ενός γραπτού μηνύματος είναι πολύ πιο γρήγορη διαδικασία από ένα τηλεφώνημα. Καθώς επίσης δεν απαιτεί ο παραλήπτης να βρίσκεται πάνω από τον υπολογιστή του.