12
Μάι

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Με την γραφειοκρατία και την υψηλή φορολογία που υπάρχει στην Ελλάδα, όλο και περισσότερες επιχειρήσεις αναζητούν νέες λύσεις για να γλιτώσουν απ’ αυτούς τους σκοπέλους. Η MyCompanyFinance, είναι εδώ για να σας δώσει την καλύτερη, που δεν είναι άλλη απ’ την Ίδρυση εταιρείας στη Βουλγαρία.

Η χρονοβόρα διαδικασία της έκδοσης των απαιτούμενων εγγράφων για την ίδρυση εταιρείας στην Ελλάδα, αναγκάζει τους ιδιοκτήτες της να κωλυσιεργούν. Το αποτέλεσμα; Να χαθεί και χρόνος και χρήματα. Επιπροσθέτως, με την δυσχερή οικονομικά κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας και με την φορολογία συνεχώς να αυξάνεται και να μην έχει σταθερότητα, δημιουργείται ένα κλίμα αβεβαιότητας και ανασφάλειας στον οποιονδήποτε προτίθεται να επιχειρήσει στην Ελλάδα. Η MyCompanyFinance σκεπτόμενη πώς θα μεγιστοποιήσει τα οφέλη σας και θα μειώσει τα έξοδά σας, παρέχει την δυνατότητα ίδρυσης μιας εταιρείας στην γείτονα χώρα. Και αυτό γιατί οι συνθήκες εκεί, σε αντίθεση με την χώρα μας, είναι ιδανικές για έναν υποψήφιο επιχειρηματία.

Οφέλη

Κατ’ αρχήν, ο επιχειρηματίας θα μπορεί να ολοκληρώσει την δημιουργία μια εταιρείας μέσα σε διάστημα μόνο 2-3 εβδομάδων. Τι πάει να πει αυτό; Άμεση δουλειά, άμεσο κέρδος. Ένα δεύτερο πλεονέκτημα είναι ότι δεν χρειάζεται κάποιο σημαντικό κεφάλαιο για να ξεκινήσει το επιχειρηματικό του εγχείρημα. Το ελάχιστο δυνατό κεφάλαιο που απαιτείται σύμφωνα με τον εγκεκριμένο νόμο του κράτους, είναι μόνο 1€ (=2 λέβα). Επομένως μπορεί να γίνει εύκολα αντιληπτό, ότι οποιοσδήποτε πλέον μπορεί να δημιουργήσει σχεδόν απ’ το μηδέν την δική του εταιρεία. Το σημαντικότερο όμως όλων είναι το κέρδος από την χαμηλή φορολόγηση. Πιο συγκεκριμένα, οι φόροι που θα πληρώσει μία επιχείρηση στην Βουλγαρία, είναι περίπου 6 φορές λιγότεροι. Αυτό, αυτόματα αποτελεί εχέγγυο για λιγότερα έξοδα και ταυτόχρονα περισσότερα κέρδη για τον επενδυτή.

Γιατί στην MyCompanyFinance;

Συνοψίζοντας, η ίδρυση μιας εταιρείας στην Βουλγαρία, ειδικά με τα σημερινά οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν στην Ελλάδα, αποτελεί την καλύτερη λύση για εσάς και τις ανάγκες σας. Υπάρχουν πολλές εταιρείες που ιδρύουν επιχειρήσεις στην Βουλγαρία, όμως η MyCompanyFinance, σας δίνει την δυνατότητα αυτή ΕΞ’ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ απ’ την Ελλάδα. Τέλος, παρέχει και τις λογιστικές της υπηρεσίες ακόμη και σε εσάς που έχετε ήδη κάποια επιχείρηση εκεί, αλλά δεν είστε ευχαριστημένοι απ’ την συνεργασία σας.

Επειδή όμως πάντα μπορεί να προκύψουν ερωτήματα για την διαδικασία, η εταιρεία μας, με συνέπεια και πραγματικό ενδιαφέρον, φροντίζει να σας ενημερώσει αναλυτικά για όλα όσα θέλετε να μάθετε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας και εμείς θα φροντίσουμε για όλα τα άλλα.