06
Ιουλ

WEB HOSTING ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

Για να διατηρείς ένα site στο Internet, θα πρέπει τα αρχεία σου να φιλοξενούνται σε κάποιον web server, ο οποίος συνδέεται στο Internet με μεγάλη ταχύτητα και καλύπτει όλες τις απαιτήσεις της σύγχρονης τεχνολογίας.

Ο όρος Web Hosting αναφέρεται στη διαδικασία με την οποία ο ιδιοκτήτης μίας ιστοσελίδας, εταιρεία ή και ιδιώτης,  ενοικιάζει χώρο σε υπολογιστές (διακομιστές) για να τοποθετήσει τα αρχεία του ή και την ηλεκτρονική αλληλογραφία του.

Web hosting (επίσης γνωστό και ως Web site hosting ή φιλοξενία Ιστού) είναι η παροχή υπηρεσίας ώστε να μπορείτε να διατηρείτε τα αρχεία  της ιστοσελίδας σας σε έναν υπολογιστή και η παροχή πρόσβασης στο Internet (bandwidth). Το web hosting παρέχει την δυνατότητα σε άτομα, επιχειρήσεις, οργανώσεις, να αποθηκεύουν πληροφορίες, εικόνες, video ή οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο και να είναι προσβάσιμα στους χρήστες του Ιστού. Κατά μία έννοια, νοικιάζετε χώρο σε έναν υπολογιστή για να φιλοξενεί την τοποθεσία σας στον παγκόσμιο ιστό.

Η φιλοξενία ιστοσελίδων παραμένει ένα από τα πιο σημαντικά συστατικά στην επιτυχία της ιστοσελίδας σας και κατ επέκταση της επιχείρησης σας.

Μερικοί αρχάριοι χρήστες, κάνουν την λάθος επιλογή πακέτου φιλοξενίας, και τελικά, σε σύντομο χρονικό διάστημα αντιμετωπίζουν προβλήματα σημαντικά για την ιστοσελίδα τους.

Στην αγορά υπάρχουν πολυάριθμοι τύποι πακέτων φιλοξενίας που είναι διαθέσιμοι δωρεάν, με κοινόχρηστη φιλοξενία, VPS, Dedicated Servers, και πακέτα φιλοξενίας διαχείρισης WordPress εγκαταστάσεων.

Όταν επιλέγετε εταιρία web hosting, καλό είναι να επιλέγετε χώρους που ανταποκρίνονται στις πραγματικές σας ανάγκες. Όπως και με το χώρο στο δίσκο, έτσι και με την μηνιαία κίνηση των δεδομένων δεν θα πρέπει να παραπλανηθείτε με τα απεριόριστα πακέτα, αλλά να επιλέξετε  μηνιαία κίνηση κοντά στις πραγματικές σας ανάγκες. Είναι πολύ σημαντικό να μπορείτε να εκμεταλλευτείτε πλήρως τις δυνατότητες του πακέτου web hosting που έχετε. Αξιολογώντας τις ανάγκες σας πριν αγοράσετε ένα πακέτο φιλοξενίας μπορείτε να εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα.

Ο τρόπος που οι επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες δουλεύουν, αλλάζει συνεχώς και πολύ γρήγορα. Έννοιες όπως Web Hosting, Shared Hosting, dedicated server, Cloud Computing, Cloud Services και bandwidth, προσφέρουν ευελιξία και πολλές δυνατότητες στην επιχείρησή σας και τους υπαλλήλους της.

Θα πρέπει να δημιουργείστε τις κατάλληλες υποδομές που θα υποδεχτούν όλες τις απαιτούμενες υπηρεσίες για την λειτουργία της εταιρείας σας.

Με έμφαση πάντα στην ασφάλεια και τη διασφάλιση της διαθεσιμότητας των υπηρεσιών σας, με σκοπό τη δημιουργία άρτιων υποδομών για την καλύτερη πάντα λειτουργία της επιχείρησης σας.

Με σκοπό πάντα οι επισκέπτες σας να απολαμβάνουν την πλοήγηση στην ιστοσελίδα σας από όσο μακριά και αν έρχονται.