Διαφήμιση σε ποδήλατα

Η καινοτομία και η πρωτοτυπία που διαθέτει το συγκεκριμένο μέσω αποτελούν τον ιδανικότερο συνδυασμό για να γίνει ένα ισχυρό μέσω επικοινωνίας και διαφήμισης.
To My Advertising Bike αποτελεί επιχειρηματική μονάδα της My Company Projects η οποία δραστηριοποιείται με επιτυχία τα τελευταία χρόνια στον τομέα της διαφήμισης, των τηλεπικοινωνιών και των σύγχρονων τεχνολογιών

Με την υπηρεσία My Advertising Bike προσπαθήσαμε να μπούμε στην ψυχολογία και στην συνείδηση τόσο του επιχειρηματία όσο και του καταναλωτή. Αυτός είναι και ο λόγος όπου το συγκεκριμένο μέσω κινητής διαφήμισης και προώθησης στοχεύει σε άμεσα , στοχευμένα και κυρίως με μικρό οικονομικό κόστος ανταποδοτικά οφέλη.
Το My Advertising Bike αποτελεί για τον κάθε επιχειρηματία την εναλλακτική διαφήμιση γι’ αυτό και εμείς αποφασίσαμε να τολμήσουμε να πούμε ότι είναι «Η διαφήμιση…αλλιώς!»

To My Advertising Bike αποτελεί σήμερα την φιλικότερη προς το περιβάλλον κινητή διαφήμιση με την μαζικότερη προσέλκυση του καταναλωτικού κοινού , καθώς η συνεχής κίνηση του σε μαζικά σημεία προσέλευσης κόσμου αποτελεί το καλύτερο εχέγγυο για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα για την διαφημιζόμενη εταιρεία.

Τα ποδήλατα


Το My Advertisting Bike αποτελεί μια άμεση και στοχευμένη διαφήμιση όχι μόνο λόγω της πρωτοτυπίας της αλλά και λόγω του ειδικού σχεδιασμού που διαθέτει. Τα ποδήλατα της εταιρείας μας κατασκευάζονται από εξειδικευμένα εργοστάσια του εξωτερικού τα οποία εμπιστεύονται κορυφαίες εταιρείες με τα πιο αξιόπιστα υλικά κατασκευής. Διαθέτουν τρεις τροχούς (έναν μπροστά και δύο πίσω) για να προσφέρουν καλύτερη στήριξη του διαφημιστικού πλαισίου με τις δύο επιφάνειες το οποίο προστατεύετε από διάφανο υλικό για τα ακραία καιρικά φαινόμενα και τους ρύπους.

Τα ποδήλατα διαθέτουν 21 ταχύτητες για καλύτερη και ομαλότερη οδήγηση ενώ τα υλικά κατασκευής τους είναι ανθεκτικά και με υλικά τα οποία βοηθούν στην ευκολότερη μεταφορά στα σημεία προβολής. Οι διαστάσεις του ποδηλάτου είναι 1.88 x 0.97 x 1.24m ενώ η επιφάνεια της κάθε διαφημιστικής πινακίδας είναι 1.80 x 1.20 m κάνοντας έτσι το My Advertising Bike το πιο θελκτικό μέσω για κινητή διαφήμιση και προβολή.

Πλεονεκτήματα του διαφημιστικού ποδηλάτου


H υπηρεσία My Advertising Bike διαθέτει μια πλειάδα πλεονεκτημάτων τα οποία την καθιστούν την πρώτη επιλογή για την διαφημιστική καμπάνια μιας εταιρείας . Πιο αναλυτικά προσφέρει:
– Άμεση και στοχευόμενη διαφήμιση
– Χαμηλό κόστος ενοικίασης με μεγάλο ανταποδοτικό όφελος
– Διανομή διαφημιστικού υλικού σε μαζικά σημεία προσέλευσης κόσμου
– Εντοπισμός του αγοραστικού κοινού που σας ταιριάζει
– Δυνατότητα για πανελλαδικές και τοπικές διαφημιστικές καμπάνιες
– Δυνατότητα δειγματισμού προϊόντων
– Χιλιάδες εντυπώσεις και μάτια που μπορούν να το παρατηρούν με επαναλήψεις λόγω της διαρκούς κίνησης
– Φιλικό προς το περιβάλλον
– Πρωτότυπη διαφήμιση η οποία ήρθε για να ξεχωρίσει από τα κοινότυπα δεδομένα και τις συνηθισμένες διαφημιστικές εκστρατείες
– Μεγάλη επιφάνεια προβολής της διαφήμισης σας
– Ξεχωρίζει μέσα στο πλήθος και κεντρίζει το ενδιαφέρον τον περαστικών
– Ορατό από παντού
– Κατά την διάρκεια της ημέρα μπορεί να κινηθεί σε διαφορετικούς τόπους και μέρη με μεθοδευμένο τρόπο
– Φτάνει σε σημεία με μαζικότητα κόσμου που δεν μπορούν να προσεγγίσουν άλλα μέσα διαφήμισης
– Πηγαίνει όπου είναι το κοινό και συνεχώς προσαρμόζεται στο μαζικό αγοραστικό κοινό και τα σημεία προσέλευσης του κόσμου
– Επιλογή της διαδρομής που θα επιλέξει ο διαφημιζόμενος και χρονομέτρηση τους ανάλογα με την εποχή και τους λοιπούς παράγοντες
– Πρωτοποριακή διαφήμιση για τα ελληνικά δεδομένα και επικοινωνιακά και διαφημιστικά standar

Διαφημιστικά Ποδήλατα

Η ιδανικότερη διαφήμιση που είναι φιλική προς το περιβάλλον

Hey! I am first heading line feel free to change me

Το ποδήλατο είναι ένα φιλικό για το περιβάλλον μέσο μετακίνησης. Απαιτεί πολύ λίγες πρώτες ύλες για να κατασκευασθεί.

Hey! I am first heading line feel free to change me

Λειτουργεί με ανανεώσιμα καύσιμα (τροφή) και δεν μολύνει το περιβάλλον ηχητικά ή με καυσαέρια.

Hey! I am first heading line feel free to change me

Η χρήση του ποδηλάτου ανακουφίζει με δύο τρόπους την κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Hey! I am first heading line feel free to change me

Αφενός ο ποδηλάτης δε χρησιμοποιεί άλλο όχημα και αφετέρου η μετακίνηση με ποδήλατο μπορεί να γίνει σε ένα τμήμα του δικτύου δρόμων της πόλης που οι οδηγοί αυτοκινήτων αποφεύγουν (στενοί δρόμοι με συχνές διασταυρώσεις).

Φράσεις επωνύμων σχετικά με την διαφήμιση