ΠΡΟΦΙΛ

aboutw3

My Advertisting Bike

Το My Advertisting Bike αποτελεί μια άμεση και στοχευμένη διαφήμιση όχι μόνο λόγω της πρωτοτυπίας της αλλά και λόγω του ειδικού σχεδιασμού που διαθέτει. Τα ποδήλατα της εταιρείας μας κατασκευάζονται από εξειδικευμένα εργοστάσια του εξωτερικού τα οποία εμπιστεύονται κορυφαίες εταιρείες με τα πιο αξιόπιστα υλικά κατασκευής. Διαθέτουν τρεις τροχούς (έναν μπροστά και δύο πίσω) για να προσφέρουν καλύτερη στήριξη του διαφημιστικού πλαισίου με τις δύο επιφάνειες το οποίο προστατεύετε από διάφανο υλικό για τα ακραία καιρικά φαινόμενα και τους ρύπους.

Τα ποδήλατα διαθέτουν 21 ταχύτητες για καλύτερη και ομαλότερη οδήγηση ενώ τα υλικά κατασκευής τους είναι ανθεκτικά και με υλικά τα οποία βοηθούν στην ευκολότερη μεταφορά στα σημεία προβολής. Οι διαστάσεις του ποδηλάτου είναι 1.88 x 0.97 x 1.24m ενώ η επιφάνεια της κάθε διαφημιστικής πινακίδας είναι 1.80 x 1.20 m κάνοντας έτσι το My Advertising Bike το πιο θελκτικό μέσω για κινητή διαφήμιση και προβολή.

Ποιά είναι η My Company Projects

H My Company Projects είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται σε 3 κεντρικούς άξονες, το Marketing, τα Internet Projects και το Finance – Consulting.

Κεντρική φιλοσοφία και πρωταρχικό μέλημα της εταιρείας είναι οι ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις, πάντα με χαμηλό κόστος και ποιοτική δουλειά και αποτέλεσμα, σε συνδυασμό με την πλήρη ικανοποίηση των πελατών της.

Η My Company Projects είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα η οποία καλύπτει τις ανάγκες του πελάτη σε 3 βασικούς άξονες, οι οποίοι αποτελούν εφαλτήριο για την δυναμική ανάπτυξη της κάθε συνεργαζόμενης εταιρείας.

Σήμερα η εταιρεία My Company Projects έχει στο δυναμικό της 20 συνεργάτες οι οποίοι με την τεχνογνωσία και την εμπειρία τους καλύπτουν τις απαιτήσεις των πελατών – συνεργατών της.

Η My Company Projects από την αρχή της λειτουργίας έθεσε ως πρωταρχικό στόχο ο πελάτης να είναι συνεργάτης σε κάθε επιχειρηματική προσπάθεια της εταιρείας.

Η My Company Projects είναι πιστοποιημένη από την TUV AUSTRIA HELLAS με ISO 2008:9001 , για την υψηλή παρεχόμενη παροχή υπηρεσίας στον τομέα της κατασκευής ιστοσελίδας, μαζική αποστολής και δρομολόγησης sms και στην φιλοξενία ιστοσελίδων και κατοχύρωση ονομάτων χώρου – domain name, και με ISO 27001:2005 για την ασφάλεια πληροφοριακών συστημάτων. Παράλληλα η εταιρεία My Company Projects είναι επίσημος αδειοδοτημένος πάροχος με την γενική άδεια για την παροχή δραστηριοτήτων ηλεκτρονικών υπηρεσιών από την ΕΕΤΤ. Τέλος η My Company Projects είναι εγκεκριμένος καταχωρητής ονομάτων χώρου από την ΕΕΤΤ και διαθέτει εγκεκριμένη πολιτική ασφαλείας ως προς την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων από την ΑΔΑΕ.

Η κεντρική διοίκηση της εταιρείας είναι στην Θεσσαλονίκη ενώ διαθέτει υποκατάστημα στην Αθήνα. Παράλληλα υπάρχουν αντιπρόσωποι με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της σε όλη την Ελλάδα και σε Βαλκανικές χώρες.

MyCompany_Logo_200
iso_9001
iso_27001
sepvenew5
eetnew5

Η My Company Projects (με νούμερα)

0

Πελάτες

0

Επιχειρηματικές μονάδες

0

Χρόνια εμπειρίας

0

Υλοποιημένα projects